Despre una, despre alta…

Când admirația vine de la oamenii deștepți nu poate decât să mă salte în sus de bucurie! Prețuiesc faptul că-și dau cu părerea oamenii capabili. Părerile pot fi pro sau contra. Le accept cu demnitate și interes de fiecare dată și încerc să evoluez în cel mai bun sens!Și nu, nu capăt vreun soi de aroganță sau răutate, ci mai degrabă încredere. Încredere pe care o strâng atent și o înfășor într-un ghem din care să-mi pot împleti mai târziu visuri. Când disprețul vine de la ceilalți semeni, a căror viață e ciuruită de gloanțele prostiei și frustrării, îmi camuflez gândurile și sufletul, și caut să nu fiu vreodată ca ei. Nimeni, dar nimeni în viața asta n-are dreptul să-și arunce gunoiul din suflet într-alte suflete… Dacă l-ai adunat, fă bine și scapă-te de el, ca nu cumva, toata viața să rămâi o mizerie!

6 gânduri despre „Despre una, despre alta…

  1. Frumoase si nobile gânduri, exprimate în cuvinte transparente, limpezi si racoritoare, pentru sufletele sincere si iubitoare de Adevar eliberator.
    Totusi si „gunoaiele” organice sunt utilizate ca îngrasaminte naturale, pentru pamântul din care „semintele bune”, vor germina în fiecare primavara firele de iarba, flori si pomi roditori, ce vor înfrumuseta si decora, minunata Gradina a Edenului, Noul Pamânt al mileniului trei ! 🙂
    O seara magnifica binecuvântata cu liniste, bucurie si pace în Suflet, draga Vali Serban !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s