Îți mulțumesc, 2019!

2019, mai ai puțin!

Când trag linie și-i văd pe țoți din familia mea pe lângă mine, întregi și sănătoși, nu pot să spun decât că ai fost minunat!

Îți mulțumesc pentru că nu mi-ai ciopârțit sufletul luând cu tine vreun om drag!

Îți mulțumesc pentru piciorușele care au gonit prin casa mea și pentru glasurile cristaline ale copiilor mei! Prea multă liniște m-ar fi amorțit sufletește!

Îți mulțumesc pentru toate privirile curioase și pline de iubire, care m-au urmărit în fiecare colțișor al casei! Fără ele, nicicând n-aș fi știut ce înseamnă să fii mamă!

Îți mulțumesc pentru faptul că uneori te-ai înduioșat și mi-ai luat toată tristețea la dans! Ai rotit-o atât de tare încât odată i-ai rupt chiar și tocul pantofului de lacrimi!

Îți mulțumesc pentru brațele tale întinse care m-au prins imediat când, din neatenție, am alunecat pe un deal al deznădejdii!

Îți mulțumesc pentru fiecare ploaie măruntă și deasă din inima mea! Fără ea n-aș fi aflat cât de însemnată este o umbrelă deschisă la timp și cât de valoroasă-i lumina și căldura soarelui din oameni!

Îți mulțumesc pentru ființele bune și mai puțin bune pe care le-ai trimis în viața mea! Lipsa lor n-ar fi avut cum să mă învețe în ce fel mi-aș dori să fiu și în ce fel să nu fiu!

Îți mulțumesc! Și pentru ce mi-am dorit și nu mi-ai dat! Știi tu mai bine de ce!

Acum la plecare, ia cu tine crengile uscate și rupte și spune-i următorului an să-mi aducă-n loc, copaci înalți plini de roade și frunze verzi!

6 gânduri despre „Îți mulțumesc, 2019!

  1. Doamne, cât de puțin îi trebuie unui om să fie fericit!!! Iar tu ai fost şi fericită şi împlinită! Mă bucur pentru tine! Să-ți aducă anul care vine tot ce meriți şi-ți doreşti!
    Crăciun binecuvântat!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s