Nici nu știu…

Nici nu știu dacă să mai mă uit la știri. Deși, din păcate, asta e realitatea. Exagerată sau nu. Parcă suntem cu toții pe vaporul Titanic și trăim scena aceea în care acesta se izbește de aisberg, oamenii sunt speriați, dar formația de pe navă cântă… Știu, sună grotesc ce spun , dar vă mărturisesc sincer că asta am simțit în momentul în care prezentatoarea de știri ne relata zâmbind cu gura până la urechi despre un cântăreț care fredona un cântec la pian. Asta, după ce, doar ce se expusese pe ecranul Tv-ului situația gravă de la spitalul din Suceava și cazurile de îmbolnăviri și decese… Probabil, s-a dorit să se transmită oamenilor un soi de optimism… Habar n-am. Ca să nu mai zic de oribila poveste transpusă într-o penibilă “telenovelă” ai cărei protagoniști, nevirusați și neînfricați, sunt de-o prostie inimaginabilă. Și toate astea, începând cu ora 17.00, în fiecare zi, de vreo trei luni încoace… Ce să mai zic… Parcă unii dintre noi, ne-am tâmpit. Prea mult. Prea tare. Iartă-ne, Doamne! Apără-ne și păzește-ne!❤️

7 gânduri despre „Nici nu știu…

 1. Eu nu ma mai uit. Abia fac fata mailurilor, de multe ori contradictorii, care imi vin de peste tot: DSP, Casa de Asigurari, asociatii profesionale, toate dorind sa trecem cu bine peste toate, toate cu o opinie personala asupra situatiei actuale, mai buna sau mai rea nu are importanta, acum nu e cazul sa cautam cu inversunare paiul din ochiul celuilalt, fara sa se puna de acord, timp in care noi facem ce putem, ne protejam cum putem,(materiale sanitare vom primi la o data care se va anunta ulterior, asa ca impreuna cu colega mea am impartit frateste ce aveam, ce nu am cautat si am luat la suprapret, ca nu ne vine sa stam asa cu mainile goale si sa spunem oamenilor veniti la cabinet cand trece pandemia. Boala, si nu vorbesc de COVID, asta e bonus, isi are legile ei, nu-i pasa de guverne sau dispute sau greseli si incertitudini.
  Asa incat, incerc sa nu ma uit la stiri mai mult de 15 minute(oricum stirile proaste circula incredibil de repede, macar pe astea ni le transmit toti rapid) si, in timpul care imi ramane intre problemele de zi cu zi, caut sa fac orice altceva care sa ma ajute sa imi pastrez forta de a merge mai departe. Si, mai ales, sa o linistesc prin telefon pe mama care imi spune ca ei ii este cel mai frica. Nu pentru ea, pentru noi. Tu iti dai seama, mama, ce e in sufletul meu cand stiu ca toti copii si nepotii mei sunt medici, ma intreaba ea, iar eu nu pot sa ii raspund
  Sa auzim de bine si, mai ales sa fim sanatosi!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Vali, eu nu mă uit la nici o știre, iar de cateva zile am diminuat drastic și articolele de pe site-urile cu stiri, și îmi este mai bine..
  Poate asta se vrea, o îndobitocire a „maselor”. Se fac tot felul de studii sociale acum, iar „cobai” se gasesc destui să fie testați..
  Numai de bine să auzim..!!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s