Cred cu tărie

Cred cu tărie că tot ce se-ntâmplă nu-i niciun sfârșit al lumii. E sfârșitul a ceea ce am fost noi, ca oameni. Și tot ce se întâmplă e o mare lecție pentru fiecare dintre noi. Nimic nu vine la întâmplare și nimic nu pleacă fără să lase urme.
Dacă mai ieri spuneam că nu e timp, de astăzi, uite că e! Și înainte era, dar în goana după a avea, am uitat să-l găsim și să fim…
Dacă mai ieri, cumpăram obiecte și lucruri de preț, astăzi am aflat că de fapt, tot ce ne înconjoară e de neprețuit. Dacă mai ieri, goneam după trofee, astăzi am aflat că cea mai mare goană trebuie s-o dăm în inima noastră.
De ce să ne îndoim de voia și puterea Lui și să ne înfricoșăm că toți vom muri?! Doamne-ferește!Știe cineva mai bine decât El ce va fi? Până la urmă, moartea nu iartă pe nimeni. Știm de la naștere că într-o zi o să coborâm din trenul ăsta al vieții, într-o oarecare gară… Și mai știm că vom pleca exact cum am venit.
De ce să-mi fie teamă când pe Dumnezeu Îl simt în sufletul meu și știu că orice s-ar întâmpla e cu mine?! De-atâtea ori I-am simțit palmele cum m-a tras după El… Și de-atâtea ori m-a strâns în brațe! Te iubesc, Doamne! Și nu, nu mi-e frică.
Mi-e frică doar că aș fi putut fi mai mult și n-am fost. Atât.

Doamne ajuta!🙏💖

7 gânduri despre &8222;Cred cu tărie&8221;

 1. Stefan 29 mart. 2020 / 09:22

  Frumos gandul tau si adevarat.
  Ne este teama pentru ca ne dorim sa fim ceea ce nu putem fi, si anume perfecti. Am trimis rachete pe luna, am dezvoltat tehnologia 5G, am facut atat de multe. Dar oare cate din aceste inovatii chiar ne sunt de folos? Cum ramane cu sufletul?
  Despre sfarsitul lumii s-a vorbit mult si se va mai vorbi. Multi n-au inteles ca acest final nu e neaparat nevoie sa fie unul fizic, desi la un moment dat, se va intampla si acest lucru. Soarele este o stea care va muri la un moment dat, Terra isi va modifica structura, insa Viata va merge mai departe.
  In 2000 pentru prima oara s-a vorbit de acest sfarsit. Unii faceau haz pe tema asta, pentru ca n-a venit. 2004. Valurile tsunami devasteaza Filipine, Thailanda si o parte din coasta Indiei. Cutremurul care s-a format a fost atat de puternic incat polii au inceput sa se inverseze.
  In 2012 la fel s-a vorbit. Si iarasi, pentru ca la nivel fizic nu s-a intamplat nimic, din nou motiv de „ha ha”. Dar au inceput sa se intample lucruri la nivelul constiintei noastre. Oare de ce simtim ca nu mai avem timp? De ce ne e atat de frica? Oare de ce unii oameni se refugiaza si devin profunzi?
  Toate astea se intampla, inclusiv coronavirusul, pentru ca bunul Dumnezeu vrea sa ne trezeasca si sa ne dea sansa de a ne mantui. De a ne schimba. De a nu-i mai nesocoti poruncile.
  Depinde doar de noi ce vom face.
  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 2. cristina cofaru 30 mart. 2020 / 19:28

  Iubim viața, dar nu o prețuim pe măsura iubirii pe care i-o purtăm. Nu avem certitudini și nici nu știm ce facem, dar putem alege să credem și să sperăm că din suferință se poate și învăța. Felicitări pentru gândurile frumoase!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s